Your browser does not support SVG

Gde
smo

Na samo četiri kilometra od centra prelepog Sombora, ušuškan između naših njiva, nalazi se Dida Hornjakov salaš.

Lako do nas

Postoji jedna izreka koja kaže da svi putevi vode na isto mesto, ali mi tvrdimo da se svi putevi zapravo završavaju na Dida Hornjakovom salašu – tamo vas čeka dobra hrana, prijateljska atmosfera i prelepa priroda koja vam garantuje pravi odmor za dušu i telo.

Gradovi u blizini

Beograd 179 km
Sombor 4 km
Subotica 60 km
Novi Sad 95 km
Dida Hornjakov salas Lokacija glavna

Adresa

Stari Sivački put 41,
Sombor, Bačka, Vojvodina, Srbija

+381 63 193 61 72


Upustvo

GPS koordinate

N 45.7591684726995 | E 19.15785779795109

Dolazak

Automobilom

Dolazak na Dida Hornjakov salaš iz centra Sombora je prilično jednostavan i neće vam oduzeti mnogo vremena. Krenite prema severoistoku centrom grada i skrenite u Ulicu Laze Kostića. Nastavite pravo sve dok ne dođete do raskrsnice sa Ulicom Jovana Dučića, gde ćete skrenuti levo. Potom, skrenite desno u Ulicu Svetog Save i vozite pravo oko 3 km dok ne stignete do skretanja za salaš. Skrenite desno na put koji vodi do salaša i vozite još 1,5 km dok ne stignete do ulaza.

Ako dolazite auto-putem Beograd-Subotica, najbolje je da isključite na izlazu Bačka Topola i nastavite ka Somboru. Kada stignete u Sombor, pratite gore navedene instrukcije kako biste stigli na Dida Hornjakov salaš.

Put do salaša je prilično dobro obeležen i ne biste trebali imati problema da stignete do odredišta. Na samom ulazu vas očekuje veliki parking prostor, tako da ne morate brinuti o parkiranju vašeg vozila.

Jednom kada stignete na Dida Hornjakov salaš, čeka vas prelepa priroda, mir i tišina. Ovaj salaš je idealno mesto za odmor i relaksaciju od gradske gužve i stresa. Uživajte u domaćoj hrani, prijateljskoj atmosferi i prelepom ambijentu koji će vas ostaviti bez daha.

Organizovanim

Prevozom

Ako dolazite organizovanim prevozom, poput kombija ili autobusa, ne brinite – Dida Hornjakov salaš je lako dostupan i za ovu vrstu prevoza. Na samom ulazu vas čeka veliki parking prostor gde će vaš prevoz biti siguran i na raspolaganju nakon vašeg boravka.

Ako ste dogovorili prevoz sa salaša, ne morate se brinuti o putu – naši vozači će se pobrinuti da vas sigurno i udobno dovezu do odredišta.

Dakle, bez obzira na to da li dolazite sopstvenim prevozom ili organizovanim kombijem ili autobusom, Dida Hornjakov salaš vam nudi jednostavan i siguran pristup odredištu, gde vas očekuje nezaboravno iskustvo i odmor za dušu i telo.

Dolazak

Avionom

Od Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu do Dida Hornjakovog salaša ima oko 195 kilometara. Preporučljivo je da se vozite autoputem E-75, a zatim se skreće ka Somboru. Putovanje traje oko dva i po sata u zavisnosti od uslova na putu.

Kada putujete bilo kojim prevoznim sredstvom, uvek je preporučljivo da proverite vremenske uslove i saobraćajne uslove pre polaska, kako biste imali što prijatnije putovanje. Takođe, možete koristiti različite aplikacije ili mape kako biste pratili svoj put i lakše stigli na odredište.