Your browser does not support SVG

Mesto vašeg uživanja

Iskustvo
tradicionalne kuhinje

Sala za ručavanje je otvorena tokom cele godine. Na meniju je tradicionalna hrana

vojvođanskih salaša

sa svežim i potpuno domaćim sastojcima.

Nudimo vam bogatu ponudu jela tradicionalne kuhinje, u predivnom prirodnom okruženju. Na meniju se nalaze razne vrste jela, kao što su sveža domaća testenina, meso iz našeg uzgoja, povrće uzgajano na našojj zemlji i mnogi drugi specijaliteti.

U našoj sali za ručavanje vam pripremamo jela koja su inspirisana tradicionalnim receptima koje su nasledili od svojih majki. Tradicija se spaja sa strašću u pripremi hrane, a sve u cilju da se pojačaju ukusi i da se gostima pruži jedinstveno kulinarsko iskustvo.

Kod nas ste u mogućnosti da birate jela, uz izbor odličnih Dida Hornjak vina, rakija ali i svih ostalih pića. Takođe, u toplijim mesecima, gosti mogu da uživaju u hrani i piću na otvorenom, pod zvezdama, uz predivan prirodni pejzaž i čist vazduh.

Enterijer sale za ručavanje je svetao i prozračan, a posetioci mogu da probaju jela po starim receptima bačke kuhinje. Na meniju se nalaze jela kao što su bački ručak, žuta supa od morke sa flekicama i knedlama od džigerice, rinflajš, pečena punjena patka, pohovani otkošteni karabataci, faširano svinjsko meso, pileće belo u ajmokcu, salate, pekarski krompir, razne pite, šnenokle, gibanice, i opet sve to uz domaće likere, rakiju i vino.

Ukratko, Dida Hornjakov salaš nudi priliku da se uživa u ukusima tradicionalne kuhinje, u predivnom ambijentu, sa sjajnom uslugom i odličnim izborom pića. Ako ste ljubitelj domaće hrane i želite da doživite jedinstveno kulinarsko iskustvo, naša svečana sala je pravo mesto za vas.


NA
VAŠEM TANJIRU

Možete da probate naša tipična jela, napravljena ekspertskim rukama, poptuno prirodno i po principu od farme do stola,
sve vreme okruženi neverovatnom prirodom koja čini srce naše Bačke.

Glavna jela Dida Hornjakovog salaša

Naš
Jelovnik

Neverovatan izbor mirisa i ukusa ravno sa naše zemlje, kombinovanih u jela najbolje vojvođanske kuhinje, a iz recepata starih majstora. Uživajte!

Dida Hornjakov salas Svecana sala glavni kuvar

Domaćica

Ljubav je tajni sastojak svih mojih jela, to je ono što me pokreće da stvaram i eksperimentišem, i na kraju ono što moju hranu čini tako posebnom. A tradicija je ono što nas čini najboljima.

Osetite, probajte i oduševite svoja čula.
Glavna poruka iz kuhinje

Rezervišite

+381 63 193 61 72

didahornjakovsalas@gmail.com